INSOLVENTA

Insolvency-and-liquidation2

Avocatul Titular Robert Florin Ciurea este, totodata, si practician in insolventa, membru UNPIR, titular al Cabinetul Individual de Insolventa, find inscris in tabloul de evidenta al UNPIR la subsectiunea IB ca practician definitiv, numar matricol IB 3977.

Cabinetul nostru impreuna cu echipa colaboratoare isi concentreaza atentia asupra analizarii si evaluarii activitatii societatilor aflate in dificultate financiara, in incercarea de a  gasi solutiile optime pentru o strategie de reabiltare a afacerii, avand ca princpal obiectiv mentinerea societatii in circuitul economic si social.

In conformitate cu prevederile vechii reglementari a procedurii insolventei, dar si cu noua Lege nr. 85/2014, ne organizam activitatea potrivit principiilor legalitatii, competentei, integritatii si independentei in exercitarea profesiei, practicand cu profesionalism toate atributiile date in sarcina noastra de lege si de instantele de judecata.

In ceea ce priveste domeniul insolventei, oferim servicii de cea mai inalta calitate profesioanala pentru toate ramurile acesteia, respectiv reorganizare judicara, lichidare administrativa, concordat preventiv, mandat ad-hoc si lichidare judiciara.

Pentru societatile aflate in incapacitate de plata oferim consultanta juridica privitoare la demersurile anterioare deschiderii procedurii insolventei si/sau falimentului, in vederea maximizarii activelor patrimoniale ale debitorului si ducerii la indeplinire a scopului procedurii, acela de achitare a datoriilor. In acest sens punem la dispozitia clientilor toate cunostintele noastre de specialitate, logistica si colaborarile noastre cu experti evaluatori, contabili si juristi de seama ai acestei ramuri juridice.